Klinkende namen bezoeken Sail Giethoorn

Giethoorn - Een hele rit prominenten brengt een bezoek aan Sail Giethoorn, dat van 12 tot en met 15 juni wordt gehouden.

Sail Giethoorn beschikt over een comité van aanbeveling bestaande uit Jan Kamminga  uit Wetering en oud cdK van Gelderland; Tecla Bodewes uit Meppel, directeur van scheepswerven Bodewes en de Kaap en zakenvrouw van het jaar 2011; Marlies van Wijhe, directeur van Wijhe verf uit Zwolle en zakenvrouw van het jaar 2010 en tot slot Henk Scheffers uit Giethoorn, oud CFO van SHV en onder andere actief bij BAM, Friesland Campina en Heineken.

De Telegraaf societyrubriek ‘Stan Huygens journaal’ zal vanaf het Sail Giethoorn evenement terrein vier dagen gasten ontvangen en met hen op en rond de Wieden gaan varen. Erica Terpstra is één van de gasten. De gasten zullen op de boot worden verzorgd door de drie koks die ook op Sail staan en door Kaatje bij de Sluis.

Joop Braakhekke zal als ‘vriend van Sail’ een bezoek brengen aan het evenement. Hij is donderdag 12 juni op de haringparty van de businessclub Steenwijkerland aanwezig.