Nieuwe editie van Ondernemend

De Schiphorst - In de nieuwe aflevering van het regionale tv-programma Ondernemend praten drie gasten over allerlei economische ontwikkelingen in Meppel, Steenwijk en de wijde regio.

Anja Bosch, directeur van het staalbedrijf Stameta in Staphorst, Wirt Groen, directeur van Houthandel Wicherson in Steenwijk en de Meppeler wethouder Henk ten Hulscher belichten de sterke economische kanten van hun gemeenten.

Stameta is onlangs uitgeroepen tot beste leerwerkbedrijf van Noord-Nederland. 'De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van het bedrijf,' zegt zij.

Zowel Groen als Ten Hulscher pleiten voor intensieve samenwerking tussen Steenwijkerland en Meppel. Een nieuwe herindeling hoeft wat hen betreft op de korte termijn niet.

De gesproken column is van Jack Jobing en de Meppeler singer-songwriter Timo de Jong treedt op.

Ondernemend is het maandelijkse tv-programma van RTV Meppel, Time Star Media en Boom regionale uitgevers en wordt opgenomen in De Havixhorst. Ondernemend wordt zaterdag om 13.00 uur uitgezonden op het kanaal van RTV Meppel en op de oneven uren herhaald, ook zondag. De uitzending is zaterdag vanaf 13.00 uur ook te zien op deze site.