Video: Tiende Ondernemend over economische ontwikkelingen in de regio

De Schiphorst - In Chateau-hotel restaurant De Havixhorst vonden afgelopen week de opnames plaats van de 10e aflevering van Ondernemend. Het programma gaat over economische ontwikkelingen in Meppel, Staphorst, Steenwijkerland en Zwolle.

Gasten zijn Carry Abbenhues, oud wethouder Meppel, oud burgemeester Hattem en Assen en gedeputeerde Overijssel, Gabriëla Esselbrugge, onderneemster van het jaar Steenwijkerland en topadviseur Horeca Nederland, Ds. Theunis Veenstra Ambassadeur Stichting Grote Broer en Klaas Smit, loco burgemeester Westerveld.

Ton Henzen en Mathilde Benak namen de presentatie voor hun rekening. De column werd gesproken door Mr. Olaf ten Hoopen en het muzikaal intermezzo zong Lisa Kreulen, begeleid door Roy Moes.

Ondernemend wordt uitgezonden op TV Meppel en op de  websites van de Meppeler Courant en RTV Meppel, op beide kerstdagen om 16.00 uur en 18.00 uur uur en 27 en 28 december op de oneven uren. Het programma is een samenwerking van de Meppeler Courant, Time Star Media en RTV Meppel.