Wim Konter en Teun Boxum zijn kandidaten voor waterschap

Steenwijkerland - Voor de waterschapsverkiezingen Reest en Wieden in maart 2015 heeft de PvdA haar lijst vastgesteld. Op nummer één staat Mark Tuit uit Hoogeveen, op twee Wim Konter en op drie Teun Boxum uit Blokzijl.

Het waterschap Reest en Wieden ligt voor een deel in Drenthe en Overijssel. Voor de waterschapsverkiezingen maart 2015 heeft de PvdA haar lijst vastgesteld.  Op nummer één staat Mark Tuit  uit Hoogeveen. Mark is een ervaren politicus. Hij heeft ruim acht jaar ervaring als gemeenteraadslid in Hoogeveen. Hij is werkzaam bij IVN Noord als projectleider .

Op de tweede plaats staat Wim Konter uit Vollenhove. Wim is werkzaam geweest in leidinggevende functies bij drie waterschappen. Momenteel is hij werkzaam als adviseur omgevingsmanagement bij Rijkswaterstaat.

Op de derde plaats staat Teun Boxum uit Blokzijl. Teun is werkzaam geweest in de installatiebranche, heeft een eigen bedrijf gehad, is raadslid geweest in Hasselt en Brederwiede, was vier jaar Statenlid in de provincie Overijssel en 5,5 jaar wethouder  in Steenwijkerland.

Op de vierde plaats staat Wil Kertjens uit Meppel, op de vijfde plaats Jan Slagter uit Zuidwolde, op de zesde plaats Jan Jonker uit Meppel en op de zevende plaats Henk van de Rijt uit Assen.