Oproep! Kent u een sportvrijwilliger?

Meppel / Steenwijk - Wellicht heeft u hem al gezien, de Meppeler- en Steenwijker Courant: de rubriek ‘de vrijwilliger’. In de maandag editie van de beide kranten verschijnt prominent een prachtige portretfoto gecombineerd met achtergrondverhalen.

Vrijwilligers zijn de motor van iedere sportvereniging. Toch blijven vrijwilligers vaak op de achtergrond. Belangeloos zetten deze volontaires zich in voor hun vereniging. Bewonderenswaardig vinden wij bij de Meppeler- en Steenwijker Courant.

De rubriek is in het leven geroepen om juist deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Wij bieden de belangrijkste vrijwilligers een kans om ook aan het woord te komen. Mooie anekdotes, fantastische ervaringen, clubliefdes, teleurstelling of juist de grootste successen. Iedere vrijwilliger heeft zijn verhaal!

Kent u een vrijwilliger die al jaren lang belangeloos actief is binnen uw vereniging? Kent u iemand die in weer en wind klaar staat voor de leden? Kent u iemand die een belangrijk onderdeel van de motor van uw vereniging is? Kortom, kent u iemand die het verdiend om eens in het zonnetje gezet te worden?

Geef hem of haar dan op voor ‘de vrijwilliger’! Opgeven kan via sportredactie@boom.nl onder vermelding van 'Aanmelding de vrijwilliger' als onderwerp. Daarnaast zijn de contactgegevens en informatie omtrent de werkzaamheden van de vrijwilliger ook zeer welkom.

Lees ook de artikelen in het dossier de Sportvrijwilliger (zie hieronder).


Gerelateerd nieuws