Tweede weekprijs van Vestingstad is uitgereikt

Steenwijk – Marjoleine Franke heeft de tweede weekprijs van de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad gewonnen. De inwoonster van Hasselt ontving zaterdag cheques met een totale waarde van 500 euro, te besteden bij Etos.

Ze reageerde dolenthousiast: 'Dit kan ik goed gebruiken. Ik ben er superblij mee! Marjoleine, opgegroeid in Steenwijk, ging shoppen met haar zusje in de Steenwijker binnenstad en 'scoorde' er een paar laarzen. 'Daarna heb ik de kassabon in een bus gedaan. Heel leuk dat ik gewonnen bleek te hebben!'

Prijzengeld

Er is in totaal 10.000 euro aan prijzengeld. Tot 24 december kunnen alle kassabonnen van aankopen in het centrum en bij de supermarkten, voorzien van naam en telefoonnummer, gedeponeerd worden in de speciale bussen bij Intertoys, Etos, Elja Mode/Nautic Blue, Beddenspecialist Huisman, Jumbo Bert Vis en AH Teun van Etten.

WhatsApp

Ook kan er een foto van de kassabon worden gemaakt. Deze kan via WhatsApp worden gestuurd naar het actietelefoonnummer 06-53 333 868. Dagelijks worden er drie waardebonnen verloot, van 25, 50 en 100 euro. Wekelijks is er een prijs t.w.v. 500 euro. Alle kassabonnen gaan mee in de verloting voor de hoofdprijs t.w.v. 2.500 euro: een  LED TV met Playstation4.

Prijswinnaars

De overige prijswinnaars van afgelopen week zijn:

100 euro

mevr. J. Veen uit Zuidveen, mevr. H. Piepot, de heer M.P. van Hien,  M. Bastiaans, P. Heidinga uit Steenwijkerwold, Tonny Wind uit Onna.

50 euro

mevr. Klein Hazenbroek uit Steenwijk, mevrouw J. Rutten uit Blesdijke, N. Drost uit Wolvega, de heer/mevr. Wiersma, de heer Huismans uit Wetering, mevr. K. Knol uit Steenwijk

25 euro

de heer/mevr. van den Ham, de heer H. ten Oever uit Steenwijkerwold, de heer/mevr. Harms uit Steenwijk, J. Bouhuis uit Steenwijk, Connie Hoen uit Steggerda, fam. Take uit Steenwijk.