Groep Vikings voor Spieren sport mooi bedrag bijeen

Steenwijk - De groep Vikings voor Spieren heeft al meer dan 3.000 euro bijeengebracht. Dit geld is bestemd voor onderzoeken naar de ziekte van Duchenne, waaraan de 6-jarige Justin Bremer uit Steenwijk lijdt.

De groep nam deel aan een beachvolleybaltoernooi op Ameland.  Eerder nam de groep deel aan twee survivalruns. Komende zaterdag gaat de groep naar Nijmegen voor de Watereditie survivalrun. Justin wordt met de Oranje bus vervoerd en zal daar de VIP van de dag zijn. Op woensdag 6 juli is de obstakel-run op de Kindcentrum Bernard, de school van Justin. Dit is een sponsorloop voor hem met medewerking van B-Bootcamp van Avanty Lifestyle.

Hét evenement voor iedereen is de Familyrun op 10 september in Nijmegen. Deze tocht is korter en zelfs geschikt voor Justin, die gaat deelnemen.

Er is dus al 3000 euro binnen. Het streven is om 5.200 euro binnen te halen. Wie het team Vikings voor Spieren en daarmee Justin Bremer wil steunen, kan terecht op de website www.vikingsvoorspieren.nl. Zelf een keer meetrainen kan overigens ook. Op de site is een Viking Workout te vinden waar je je voor in kunt schrijven.