Open Schilder Bos toernooi bij LTC IJsselham in Oldemarkt

IJsselham - Op de tennisbanen van tennisclub LTC IJsselham wordt van 27 juni t/m 3 juli het KNLTB goedgekeurde 7e Open Schilder Bos tennistoernooi gespeeld.

Dit tennistoernooi, wat ook toegankelijk is voor leden van andere tennisclubs staat alweer voor de 29e keer op de kalender. Het toernooi staat bekend als het grootste tennistoernooi van Steenwijkerland. Veel spelers uit de wijde regio komen hier jaarlijks terug om hun krachten met elkaar te meten.

Spelersbarbecue

Naast de vaak spannende tenniswedstrijden, welke in poulevorm gespeeld worden, staat vooral de gezelligheid voorop. Er kan gespeeld worden in de categorieën 4,5,6,7,en 8, heren enkel en dubbel, dames enkel en dubbel en gemengd dubbel.  In het weekend zullen vooral de finaleronden gespeeld worden. Naast de wedstrijden wordt er gezorgd voor muziek en lekkere hapjes. Op zaterdag is er de populaire spelersbarbecue.

Hoofdsponsor

Schilder Bos Oldemarkt zal voor het 7e jaar, het tennistoernooi als hoofdsponsor financieel ondersteunen. Diverse subsponsors hebben ook een  bijdrage geleverd om dit sportieve toernooi weer mogelijk te maken.

De toernooicommissie bestaat uit de volgende personen: Martijn Doze, Henny Braaksma,Hans Timmerman en Sandra Schroor.

Het niveau van de wedstrijden wordt elk jaar hoger. Door de invoering van het huidige rankingsysteem zijn de spelers aan elkaar gewaagd. Hierdoor krijg je veel drie-setters, wat weer aantrekkelijk is voor het publiek.  De organisatie van LTC IJsselham is er trots op dat dit toernooi al voor de 29e keer gespeeld wordt.

Inschrijven is mogelijk t/m maandag 13 juni  20.00 uur, via www.toernooi.nl