Stemmen voor Vikings voor Spieren

Steenwijk - NCRV is gestart met de ‘goede doelen actie’. NCRV-leden kunnen het goede doel waar zij vrijwilligerswerk voor doen of een warm hart toedragen aanmelden en zo kans maken op een donatie van € 7.500,-, € 10.000,- of € 15.000,-.

Elkjaer en André Kasel uit Steenwijk zijn twee van de deelnemers aan deze actie en proberen nu voor hun inzending, Vikings voor spieren, zoveel mogelijk stemmen te werven en zo misschien wel € 15.000,- te verdienen voor de 6-jarige Justin Bremer, die de ziekte van Duchenne heeft, en alle andere kinderen met spierziektes.
André vertelt waarom juist zijn goede doel dit financiële steuntje in de rug van de NCRV zo verdient: 'Voor Justin en andere kinderen met spierziektes willen we het heel graag mogelijk maken te sporten en te spelen net als andere kinderen van hun leeftijd. Om er voor te zorgen dat kinderen als Justin niet al heel snel in een rolstoel moet zamelen de Vikings geld in voor onderzoek door mee te doen met hun gezonde spieren aan obstakelruns van Strong Viking.'

Stemmen kan op:

 www.ncrv.nl/goededoelenactie

www.vikingsvoorspieren.nl