Vikings en gezin Bremer maken zich op voor Familyrun

Steenwijk - Vikings voor Spieren zamelt geld in voor Justin Bremer uit Steenwijk, die de ziekte van Duchenne heeft.

De groep en vele anderen, onder wie Justin zelf, zijn ouders en zijn zus Mara maken zich op voor de Familyrun op 10 september in Nijmegen.

De groep heeft al een aantal uitdagende obstakelruns achter de rug. Ook andere acties, zoals de sponsorloop op de school van Justin, Kindcentrum Bernhard, waren zeer succesvol. En dan zijn er nog spontane giften van anderen, zoals Vereniging Oud Papier Actie en ondernemersnetwerk The Reps. Het ingezamelde bedrag door Vikings voor Spieren loopt behoorlijk op. De teller gaat richting 10.000 euro, terwijl het streefbedrag 5200 euro was.

Het geld is bestemd voor onderzoek naar een medicijn dat de ziekte van Duchenne de wereld uit kan helpen. Hét evenement voor iedereen is de Familyrun op 10 september in Nijmegen. Deze tocht is kort en zelfs geschikt voor Justin, die zelf gaat deelnemen. Ook zijn vader, moeder en zijn zus doen mee. Vikings voor Spieren roept iedereen op om deze uitdaging, een 3 of 5 km parcours met obstakels, aan te gaan. Wie het team Vikings voor Spieren en daarmee Justin Bremer wil steunen, kan terecht op www.vikingsvoorspieren.nl.

Graag opgeven voor 24 augustus.