Oliebollenactie voor Vikings voor Spieren

Steenwijk - Op de laatste dag van dit jaar gaat de Stichting Goal4Kids wederom oliebollen bakken in het clubgebouw van voetbalvereniging d'Olde Veste'54.

Op zaterdag 31 december gaan de vrijwilligers van de Stichting Goal4Kids weer vroeg uit de veren om de oliebollen te bakken. Iedereen kan op voorhand oliebollen bestellen via een inschrijfformulier op de website van d'Olde Veste'54. De kosten van 10 oliebollen zijn zes euro terwijl 10 krenten oliebollen 50 euro cent duurder zijn. Het bestellen via de website kan tot met vrijdag 30 december  (20.00 uur)

Vikings voor Spieren

'De opbrengst van de oliebollenactie gaat traditioneel naar een goed doel. Ditmaal hebben we gekozen voor Vikings voor spieren', vertelt Henny Biemans. 'Via deze actie ondersteunen we het onderzoek naar de spierziekte Duchenne. Een ziekte die zowel bij kinderen als volwassenen kan voorkomen'.

Met de oliebollenactie ondersteunde d'Olde Veste'54 eerder al Present, Stichting Aangepast Paard Rijden (Staps) en Villa Parkzicht. Vikings voor Spieren is een locale actie opgezet door Andre en Elkjaer Kasel. Een mooi project voor de zesjarige Justin Bremer, die zelf de ziekte van Duchenne heeft. Meer info hierover: Stichting Goal4Kids.