Tom Coronel met Dakar buggy naar gala van CSG Eekeringe

Steenwijk - De traditionele gala’s voor de examenleerlingen van CSG Eekeringe en RSG Tromp Meesters naderen met rasse schreden. Het gala van CSG Eekeringe kan wel een heel bijzondere gast verwelkomen: niemand minder dan Tom Coronel.

Het gala van CSG Eekeringe staat op donderdag 20 april op de rol. De leerlingen gaan op die dag met de meest fraaie bolides door het centrum van Steenwijk. De 16-jarige Marnix Wiltjer van CSG Eekeringe heeft wel heel bijzonder vervoer geregeld. ‘Een mailtje gestuurd naar Tom Coronel met de vraag of hij me met zijn Dakar buggy wil vervoeren? Dat ik een reactie kreeg vind ik al heel bijzonder. Dan ga je uit van ‘nee’, maar er staat toch echt ‘ja’. Een grote verrassing’, aldus Marnix.

'Hij komt echt!'

Een maandje geleden waren Tim en Tom Coronel op een auto evenement in Leeuwarden. ‘Wij waren daar ook, dus toch nog maar even nagevraagd of hij wel echt komt.’ De reactie van Coronel was heel  spontaan. ‘Och was die mail van jou? Twijfel er maar niet aan. Het staat in mijn agenda, ik ben er op 20 april’, zo was het antwoord. Op school ging het nieuws al snel rond als een lopend vuurtje. ‘De directie dacht dat er mogelijk een prijskaartje aan de komst van Coronel hing. Maar dat is niet het geval. Hij komt echt en doet het gratis. Geweldig toch?’. Marnix Wiltjer gaat na zijn opleiding aan CSG Eekeringe in Zwolle studeren. ‘Een opleiding Megatronica.’