Selfline viert jubileum

Regio - Selfline Kappersopleidingen viert in september het 25-jarig jubileum met een mooie actie. Wie zich inschrijft voor de beginnerscursus haarknippen, die op maandag 18 september in Steenwijk van start gaat, ontvangt 25 euro korting.

De korting op het cursusgeld kan worden ontvangen met de code '25BOOM2017'.

Selfline Kappersopleidingen startte in 1992 met de cursus haarknippen voor beginners op één cursuslocatie in Den Haag en inmiddels is het opleidingsinstituut uitgegroeid tot de meest vooraanstaande praktijk-kappersopleiding in deeltijd, met 70 locaties in heel Nederland, waaronder in Steenwijk.

De CRKBO erkende kappersopleiding biedt zowel voor beginners als gevorderden een verscheidenheid aan cursussen. Knippen, verven, blonderen en vlechten, alle technieken van het kappersvak worden aangeboden in diverse cursussen, die voor iedereen gemakkelijk te volgen zijn. Vakkundige docenten geven les aan kleine cursusgroepen (6 tot 12 cursisten) of in privéles. In een vaste avond per week worden de basistechnieken van het kappersvak geleerd. De cursisten ontvangen na afloop het SO.1 certificaat.

De cursus in Steenwijk wordt gegeven in Wijkcentrum De Oerthe aan de Parallelweg 15 en bestaat uit tien maandagavonden van 19.30 tot 22.00 uur.