Lucienne uit Vollenhove wint 43.000 euro

Vollenhove – Het was een enorme verrassing voor de 45-jarige Lucienne uit Vollenhove. Kijkers van het televisieprogramma Miljoenenjacht zagen gisteravond hoe zij een geldbedrag van 43 duizend euro won.

De winnares deed mee aan het programma op RTL 4. De laatste twee kandidaten in de race voor de finale drukten niet op de rode knop, waardoor het uitstapbedrag werd verloot onder een van de aanwezigen op de tribune. Lucienne was de gelukkige.

De Vollenhoofse is blij verrast. ‘Dit voelt heel onwerkelijk! Ik ben zo perplex, dat ik nog even rustig moet nadenken over hoe ik dit mooie geldbedrag ga besteden.’

Miljoenenjacht

In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Lucienne won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 8325 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Nespresso koffiezetapparaat naar huis.

Een inwoner uit Vijfhuizen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel' aan de desk met Linda de Mol en won 159.000 euro.