Opsporing Verzocht besteedt aandacht aan moord op Halil Erol

Steenwijk/Groningen - Het programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond (dinsdag 21 november) aandacht aan de moord op Halil Erol.

De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 21 november tussen 20.30 uur en 21.15 uur op NPO1. Op woensdag 22 november is er een herhaling op NPO2 rond 12.10 uur.

De recherche doorzocht maandag de woning aan de Doornbosheerd in Groningen, waar voorheen de inmiddels 39-jarige Turks-Nederlandse vrouw woonde, die vorige week werd opgepakt in verband met de moord op elektromonteur Halil Erol.

Erol werd in februari 2010 als vermist opgegeven. De maand erop werd zijn auto brandend aangetroffen bij de Hortus in Haren. In juni van dat jaar werden zijn armen en benen gevonden in de buurt van Steenwijk, en drie jaar later zijn romp. Het onderzoek zat daarna op slot, maar werd weer opgepakt nadat de politie nieuwe informatie had ontvangen. Daarop werd vrijdag een 39-jarige vrouw uit Groningen aangehouden.

De politie Oost-Nederland doorzoekt sinds maandag haar voormalige woning in de wijk Beijum. De politie hoopt sporen te vinden die kunnen helpen bij het oplossen van de zaak.

Mensen die mogelijk nuttige informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0800-6070. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Meer informatie is te vinden op de website van Opsporing Verzocht