Stephanie Struijk in Podium Lokaal

Sint Jansklooster - Podium Lokaal begint 2018 op zondagmiddag 14 januari om 15:00 met zangeres Stephanie Struijk. Stephanie treedt op in het pittoreske theatertje in Sint Jansklooster.

Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’. Stephanie schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes.
In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdenseen roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdensdeze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

Nieuwe single

De trip bracht haar op vele manieren terug naar haar roots. In haar nieuwe theatershow staan naast de muziek van de roadtrip ook nieuwe liedjes centraal.
Eén daarvan is de nieuwe single ‘DAAR’ die inmiddels is verschenen, ook weer een samenwerking met Daniël Lohues. Het is een prachtige voorbode op de nieuwe EP die in het voorjaar van 2018 zal
verschijnen. Deze nieuwe songs zijn een stuk dichterbij huis geschreven. Stephanie zingt in ‘Ook wel gelukkig’ over haar geboortegrond, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit ‘Bijna thuis’ is kenmerkend voor haar troubadour’s leven.
De nieuwe single ‘DAAR’ gaat over het precies weten waar je naartoe moet om gelukkig te zijn.

Vijf studio-albums

Stephanie bracht tot nu toe vijf studio-albums uit. Haar Engelstalige debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.
Kaarten bestellen kan op http://www.podiumlokaal.nl