Koor Vocalinde onderdeel dansproductie

Steenwijk - Het internationaal choreografenduo IVGI&GREBEN presenteert krachtig nieuw werk op dinsdag 24 april in het Rabo Theater De Meenthe met m.m.v. het Steenwijker koor Vocalinde.

Het publiek in Steenwijk kan 24 april kennismaken met het poëtisch en tegelijkertijd confronterende werk van het internationaal bekende choreografenduo IVGI&GREBEN. De uit Israël afkomstige Uri Ivgi en de Nederlander Johan Greben werken al vijtien jaar succesvol samen en hun gelauwerde werk is over de hele wereld bij toonaangevende gezelschappen te zien. Hun nieuwste voorstelling We Are In Trouble is in februari in Leeuwarden in première gegaan als openingsvoorstelling van het internationale programma Strangers on Stage in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Na deze geslaagde première met staande ovatie en meerdere uitverkochte zalen in het land, komt We Are In Trouble nu naar het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk.

In deze rauwe en intense show verplaatst een groep van acht mensen zich voortdurend. Op zoek naar een plek om te rusten, of misschien een nieuw leven te beginnen? Het verleden dat te overweldigend is om bij stil te staan, maakt dat ze steeds in beweging blijven.

Voor de voorstelling in De Meenthe heeft IVGI&GREBEN contact gezocht met het koor Vocalinde uit Steenwijk. Het koor heeft zich bereid verklaart om hun medewerking aan de voorstelling te verlenen. Hoe dit in zijn werk zal gaan kunt u zien op dinsdag 24 april!

We Are In Trouble kreeg lovende recensies: vier sterren in de Theaterkrant: ‘Het is Ivgi&Greben van harte gegund een plekje in Nederland te veroveren. Op basis van hun lange staat van dienst en deze overtuigende voorstelling verdienen ze dat zeker.' En ook de Volkskrant en de Leeuwarder Courant noemden de voorstelling ‘energiek’ en ‘ontroerend intens’.

‘We are in trouble’ van Ivgi & Greben is te zien op dinsdag 24 april in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Bezoek www.demeenthe.nl voor meer informatie en het bestellen van tickets.