Heartstone in het Filmhuis

Steenwijk - Volgende week staat de volgende film op het programma in het Filmhuis Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe):

Heartstone

Dinsdag 8 mei om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Heartstone. Thor en Kristjan zijn twee onafscheidelijke vrienden in een afgelegen IJslands vissersdorp. Hoe mooi het ruige landschap daar ook is, toch slaat de verveling tijdens de lange zomermaanden vaak toe. Ze vissen een beetje, hangen rond op de autosloop en kijken naar sexy beeldkaartjes, zoals pubers dat met elkaar doen. Thuis hebben ze het geen van beiden leuk, zodat ze veel met elkaar optrekken. Ook al is Kristjan een kop groter dan Thor en begint al echt op een man te lijken, toch is het Thor die het meest aan meisjes denkt en gek is op Beta. Om geen spelbreker te zijn maakt Kristjan werk van Beta's vriendin Hanna. Maar tijdens een spelletje Truth or Dare wordt het duidelijk dat Kristjans affectieve gevoelens vooral gericht zijn op zijn vriend. Een schokkende gebeurtenis zet hun trouwe vriendschap zwaar onder druk.

Ook te zien in het Filmhuis Steenwijk: donderdag 17 mei Vele Hemels boven de Zevende en dinsdag 29 mei Wonderstruck. Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.