De Kop eraf!

We zijn inmiddels bijna een half jaar verder en langzaam weet iedereen ons te vinden. Het is dan ook niet meer te missen nu alle uiterlijke kenmerken geplaatst zijn op het gebouw, het nieuwe meubilair er staat en de muren geschilderd zijn. Kortom: De Kop staat op zijn romp.

U kunt ons daarnaast ook vinden bij vele al bestaande activiteiten zoals: Zorg en Boodschappen, trefpunten en inloopochtenden in de diverse wijkgebouwen. Het bestaande mantelwandelen is omgedoopt naar koplopen. Elke donderdagmiddag om 13.30 uur starten we vanaf Stationsplein 10 en na een uurtje wandelen wordt er afgesloten met een kopje koffie.

Wijkmarkt

Er gebeuren natuurlijk meer mooie dingen in Steenwijkerland! Wist u bijvoorbeeld dat er in samenwerking met de gemeente en andere ketenpartners op zaterdag 21 april een wijkmarkt georganiseerd is in de Gagels? Hier zijn veel mooi ideeën ingebracht en samen met de wijkbewoners is er op dinsdag 22 mei een terugkomstbijeenkomst geweest. Naar aanleiding van deze avond is er bijvoorbeeld een groep vrijwilligers ontstaan die zich gaat bezighouden met het organiseren van allerhande activiteiten in en rondom het wijkgebouw van de Gagels.

De Buze

Ook de Buze draait weer op volle toeren. De afgelopen periode is er door enthousiaste groep vrijwilligers een gevarieerd programma samengesteld om u op muzikaal gebied te vermaken. Verder leent de Buze zich uitstekend voor een feestje, bijeenkomst of bijvoorbeeld een schildercursus. Bent u geïnteresseerd? Of wilt u als organisatie graag uw bijeenkomst hier organiseren? Mail ons op buze@sociaalwerkdekop.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Daarnaast is de Buze ook voor de jeugd geopend op de woensdag en donderdagmiddag. Op de woensdag is iedereen tot 12 jaar welkom. Op de donderdag van 12 tot en met 18+. Op de vrijdag verzorgt Scala een op cultuur gericht programma zoals: Vloggen, Beats maken maar ook graffiti kunst.

 

Meer  informatie over sociaal werk in de gemeente Steenwijkerland vind je ook op onze website: www.sociaalwerkdekop.nl.

Wil je met ons in contact komen? Dat kan via info@sociaalwerkdekop.nl  

Telefonisch zijn wij te bereiken via 0521-745080.


Je kunt ons volgen op twitter via https://twitter.com/SWDeKop

en liken op Facebook: https://www.facebook.com/Sociaal-Werk-De-Kop-1581090518643718/