Tweede seizoen Filmhuis start

Steenwijk - Het tweede seizoen van het Filmhuis in Vestzakzaal in De Meenthe gaat van start. Er is weer een interessant programma samengesteld. Het filmseizoen wordt op dinsag 13 september om 20.15 uur geopend met de film ‘I, Tonya’. Kunstschaatsster Tonya Harding is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Tonya beraamt een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente. Eén van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren...

Dinsdag 18 september wordt de film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri vertoond en donderdag 27 september draait Une Saison en France.

Wie wil profiteren van korting, uitgenodigd wil worden voor twee verrassingsfilms én het Filmhuis een warm hart toedraagt, kan Vriend van het Filmhuis voor het nieuwe seizoen worden. Dit kan door een ‘Vriendenticket’ te bestellen via www.demeenthe.nl.