Nieuwe Outlander PHEV is verder verfijnd

Meppel - Mitsubishi heeft de Outlander PHEV verder door ontwikkeld. ‘Deze hybride was van begin af aan een groot succes. Het verschil werd gemaakt met innovatieve technologie, gunstige uitstoot, een behoorlijke actieradius, een trekvermogen van 1500kg en super allwheel control technoligy’, zegt Herman Jubbega van het gelijknamige autobedrijf in Meppel.

De versie die nu is geïntroduceerd, is voorzien van een 2.4 liter benzinemotor. Het accupakket heeft een grotere actieradius. De van zich al stille auto is nog stiller en comfortabeler gemaakt. Een proefrit is overtuigend en zorgt voor ongekend rijplezier. Het elektrisch rijden heeft een nieuwe dimensie gekregen. De elektromotor op de achteras levert meer vermogen. Ook de grotere benzinemotor is efficiënter, het toegenomen vermogen wordt geraffineerd omgezet in aandrijving met als resultaat souplesse en trekkracht. Ook is er een krachtige generator aanwezig in de motorruimte, deze zet motorvermogen om in elektriciteit om de aandrijfaccu op te laden, dit zorgt voor extra vermogen van de elektromotoren wanneer dit gevraagd wordt. Wat de super allwheel control allemaal inhoudt, kijk dan eens op youtube, daarop staan meerder filmpjes die dit uitleggen.

Minder belasting

Doordat de auto zo goed scoort in lage uitstoot, is de bpm aanzienlijk lager dan bij een vergelijkbare benzineauto. U betaalt dus minder belasting voor deze auto. Zakelijk gezien ook nog eens extra interessant. Het opladen gaat snel, het pakket is in 3 uur aan de laadpaal opgeladen. Voor auto’s die alleen electrisch rijden is dit aanmerkelijk langer, er zijn auto’s op de markt die je 32 uur op moet laden voordat de accu vol is.

Veiligheid

De Outlander kan onder andere voorzien worden van; forward collision Mitigation-system, adaptive cruise control, lane departure warning, automatic High-Beam, Blind Spot warning, Rear Cross Traffic Alert, Multi Around Monitor en tot slot Ultrasonic Misaccelaration Mitigation system. Systemen die het rijden comfortabeler maken en de veiligheid vergroten. Alles om je heen wordt als het ware gemeten en aan de bestuurder doorgegeven. Graag legt men bij Herman Jubbega uit wat dit allemaal in houdt. En tegelijk kunt u dan met het model proef rijden. U rijdt al in een Outlander vanaf € 35.990,- tot en met de meest luxe instyle voor € 46.990,-.

Gratis laden

Kopers van de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV kunnen tot eind 2019 gratis laden. In samenwerking met NewMotion, Europa’s grootste aanbieder van laadoplossingen, biedt Mitsubishi Motors Nederland van 1 september 2018 tot 1 mei 2019 bij de Outlander PHEV een laadpas waarmee tot eind 2019 gratis geladen kan worden.Het voordeel kan, afhankelijk van het aantal elektrisch gereden kilometers, oplopen tot € 1.400,-.

Autobedrijf Herman Jubbea is te vinden op bedrijventerrein Blankenstein in Meppel tegenover de McDonalds. Wie een uitgebreide folder van deze Outlander wil, kan mailen naar info@hermanjubbega.nl. Het autobedrijf mail dan terug met de folder.

www.hermanjubbega.nl