Arendshorst Buitenactiviteiten biedt Thema Cruises aan

Giethoorn - Arendshorst Buitenactiviteiten in Giethoorn gaat dit najaar starten met avondrondvaarten met een verrassend thema in hun verwarmde lounge rondvaartboot.

De eerste in een reeks van cruises zal zijn een Blind Date Cruise. Onder het genot van een hapje en een drankje zou het maar zo kunnen dat men de man of vrouw van hun leven gaat ontmoeten. Door middel van speeddating zullen de deelnemers elkaar beter leren kennen en wie weet groeit hier iets moois uit voort. De Blind Date Cruise vaart op 6 oktober a.s. om 20.00 uur uit. Een leuke en originele manier om contacten leggen.

Een varend Mokum

Als tweede zal er een Amsterdamse Cruise worden georganiseerd. Tijdens deze cruise zal de smartlap niet ontbreken evenals het bier en de huisgemaakte knakworst van Slagerij Bouma uit Steenwijkerwold. Een varend Mokum in de Gieterse grachten. Ook een gezellig oudhollands spelletje zal niet ontbreken. De Amsterdamse Cruise vertrekt op 13 oktober om 20.00 uur. Bij terugkomst zal de vuurschaal branden en kan men nog even gezellig zitten.

Aziatische lekkernijen

Dat Giethoorn een sterke band heeft met Azië weten we allang, daarom biedt Arendshorst Buitenactiviteiten op 20 oktober a.s. een verzorgde avondrondvaart aan met aan boord allerlei Aziatische lekkernijen, verzorgd door restaurant Aroi uit Steenwijk. U vertrekt om 19.00 uur in de verwarmde lounge rondvaartboot om onderweg te genieten van 6 eerlijke, verse en lekkere gerechten uit de Thaise keuken.

Voor meer informatie en aanmelden: de facebookpagina van Arendshorst Buitenactiviteiten; www.giethoornevents.nl/shop/blind-date-cruise