Poelsema Veldwerk Bureau uit Vollenhove groeit gestaag

Vollenhove - Onlangs is het wagenpark van Poelsema Veldwerk Bureau uitgebreid met 2 nieuwe Opel Vivaro’s.

Poelsema Veldwerk Bureau is een landelijk opererend onafhankelijk Veldwerk bureau dat alle voorkomende werkzaamheden uitvoert voor diverse milieuadviesbureau ’s. Veldwerkzaamheden zijn voor milieuadviesbureau ’s de basis om tot een goed en betrouwbaar advies te komen voor hun opdrachtgevers.

Een bodemonderzoek kan voor verschillende doeleinden nodig zijn, zoals aan- en verkoop, vergunningverlening bouwaanvraag, nul situatie, en saneringsplan, etcetera. Voor elk onderzoek zijn de veldwerkzaamheden van groot belang en alle werkzaamheden worden onder diverse certificaten uitgevoerd.

Boringen

Poelsema Veldwerk Bureau voert tevens veldwerkzaamheden uit ten aanzien van geotechnische werken, zoals aanleg van kabels en leidingen, viaducten, wegen, rioleringen en waterkunstwerken, windmolenparken. Deze geotechnische boringen zijn van groot belang voor advisering over stabiliteit, de zetting, de verdichting van grond en de te plaatsen bronnering. Verder heeft Poelsema Veldwerk Bureau milieukundige begeleiders in dienst om een saneren tot een goed resultaat te begeleiden. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Poelsema Veldwerk Bureau om in een bodemonderzoektraject tot een kwalitatief goed resultaat te komen.

Meedenken

'Ondanks dat het werkgebied heel Nederland bestrijkt vind Oscar Poelsema het belangrijk de investeringen in o.a. het wagenpark in de regio te gunnen. Hiervoor hebben we in Auto Palace Rijkmans al vele jaren een partner welke meedenkt in onze mobiliteitsbehoefte.'

Poelsema Veldwerk Bureau is gevestigd aan De Kampen 19, Vollenhove. Tel. 0527 242 000