Doe inspiratie op bij Decokay

Steenwijk - Is je huis toe aan een opfrisser? Kom naar Decokay aan de Koematen 5 op de Deco Demodag op zaterdag 13 oktober van 11.00 tot 15.00 uur. Een dag die helemaal in het teken staat van demonstraties en workshops op het gebied van interieur en woningonderhoud. Vakspecialisten presenteren verschillende producten en technieken.

En de stylistes Janneke en Sylvi van Decokay geven persoonlijk interieuradvies. Dit alles onder het genot van een high tea en proeverij, verzorgd door Sjocolade.nl. Tijdens de Deco Demodag zijn de volgende bedrijven te vinden: Gezellig Bloemen en Lifestyle, Atelier Gerlinde Visscher met decoratieve (wand)schilderingen, Allure voor maatwerk kasten (advies per inschrijving, mailen naar info@decokaysteenwijk.nl), Richard Vis Buitengewoon Schilderwerk met schildertechnieken en decoratieve wandafwerking, Schilderplus Herman de Boer, die laat zien hoe verschillende verven toegepast kunnen worden, Buurvrouw x Buurvrouw met het restylen van meubels, RS-Service/belettering; signing en reclame en de stylisten van Studio Samsam en Potuyt Interieurstyling.

Tijdens deze demodag worden goodiebags weggegeven (op=op). Ook maakt de bezoeker kans om gratis mee te doen aan de workshop ‘mooi thuis in huis’ (t.w.v. 30 euro). Tijdens deze workshop krijg je inzicht in welke kleur en materiaalgebruik het beste bij je past. Om kans te maken op deze workshop kunt je je inschrijven in de winkel of mailen naar info@decokaysteenwijk.nl o.v.v. deelname workshop 13 oktober. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Het belooft een feestelijke dag, met winacties (o.a. een ontbijt door ontbijtservice Meppel en een foto op canvas door RS Service). En niet te vergeten: aantrekkelijke kortingen!