Aixam heeft eerste SUV brommobiel

Kuinre - Aixam Nederland brengt als eerste Brommobielproducent een SUV op de markt. Deze nieuwe crossover staat nu in de showroom van Autofirst Minnaard in Kuinre.

Al jaren was er een vraag vanuit de markt waar Aixam nu op in springt. ‘Veel mensen hebben namelijk behoefte aan een hogere instap en een beter zicht op de weg’, vertelt Arie Minnaard. Daar zorgt de komst van de nieuwe Crossover voor. Zo werd de bodemvrijheid en instaphoogte met maar liefst 5 centimeter verhoogd. Daarnaast werden de stoelen aangepakt om voor meer comfort te zorgen.

Extra isolatie

Naast een nieuwe kleur Saffier Blauw metallic die op alle modellen te leveren is, werd ook het interieur grondig aangepakt. Het dashboard kreeg nieuwe TFT techniek met meer diagnose mogelijkheden en de stoelen werden iets breder met een zachtere vulling. Om het interieurgeluid terug te dringen werden de deurpanelen nieuw ontworpen met extra isolatie. Daarnaast kregen de sloten een wijziging om de deur beter en mooier dicht te laten vallen.

De nieuwe Crossover wordt standaard geleverd met de mooie 15” lichtmetalen velgen. Aixam is voorzien van een compleet nieuw geluidssysteem met een subwoofer van 400 Watt.

Aixam kiest ervoor om de prijs niet te verhogen en deze gelijk te houden aan de huidige prijs van de Crossline Premium € 14.963,-. Eind oktober komen de eerste modellen naar Nederland.

www.autofirst-minnaard.nl