Kenniskaravaan: Maak uw organisatie (nog) meer ondernemend

Steenwijk - Marcel Doeve van ‘Doeve MKB-Advies’ verzorgt dinsdagavond 20 november een workshop over ondernemerschap in je (vrijwilligers-)organisatie.

Het is een workshop in de Kenniskaravaan, die half oktober feestelijk is gestart. Via de Kenniskaravaan kun je als vrijwilliger(sclub) een steun in de rug krijgen wat betreft de vele uitdagingen waar je in deze tijd voor komt te staan. Ondernemers delen hiervoor graag hun kennis en ervaring. Bij de start waren er maar liefst drie workshops en nu rolt de Kenniskaravaan verder met één workshop per 6 á 8 weken. De Kenniskaravaan is ontstaan uit een samenwerking tussen de Steenwijkerlandse Uitdaging en Sociaal Werk de Kop.

Wat wil je met je organisatie bereiken, wat zijn je kernactiviteiten, voor wie ben je er als organisatie, hoe reageer je op een veranderende samenleving, welke middelen zijn er nodig om je activiteiten te kunnen uitvoeren, met welke partners werk je samen, welke (communicatie-)kanalen zet je in, enz… Als deelnemer gaat u onder leiding van Marcel Doeve aan de slag met het zgn ‘Businessmodel Canvas’. ‘Tip: meld u met (een groot deel van) uw bestuur of commissie aan, zodat de avond nog meer impact op uw organisatie kan hebben’. Aanvang: 19.30 uur bij de BusinessClub Steenwijkerland, Dolderweg 7 in Steenwijk. Aanmelding kan t/m 15 november via kenniskaravaan@steenwijkerlandseuitdaging.nl o.v.v. uw naam/namen, e-mailadres(sen) en organisatie.