Kerstconcert Oldemarkter Fanfare en Vocal@Motion

Oldemarkt - In de RK St. Willibrorduskerk wordt zaterdag 22 december een kerstconcert gegeven door de Oldemarkter Fanfare. De fanfare heeft als gast uitgenodigd popkoor Vocal@Motion uit Steenwijk.

Tot het repertoire van dit koor behoren o.a. musical- en popsongs, showmuziek, jazz en close harmony nummers. Vocal@Motion treedt regelmatig op, bijv. tijdens Kopje Cultuur, Dickens Festival, Kerstkoopavonden of met een eigen concert. Onlangs heeft het koor in Steenwijk en Meppel met veel succes een eigen concert verzorgd. Met het oog op de naderende kerstoptredens was er niet veel tijd om van deze concerten na te genieten.

Traditionele en hedendaagse kerstliederen

Zowel koor als orkest hebben naast de traditionele kerstliederen ook enkele hedendaagse kerstliederen op het programma staan: We all stand together, The Christmas Song, Let it Snow, Feliz Navidad en Winter Wonderland.

‘Gabriella’s Song’

Bijzonder op het programma is het prachtige nummer ‘Gabriella’s Song’ uit de film ‘As It is in Heaven’. Dit nummer wordt gezongen door Cora Homma en zij wordt begeleid door Oldemarkter Fanfare. Naast het luisteren naar de mooie sfeer- en kerstmuziek is er voor het publiek ook de gelegenheid om mee te zingen met de bekende kerstliederen. Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot 20.45 uur. De toegang is gratis. Er wordt een deurcollecte gehouden.