Feestelijk en met een lach het jaar uit

Steenwijk Deze week in Rabo Theater de Meenthe: Magic Unlimited, Terug naar Steenwijk en Royal New Years Eve.

Magic Unlimited

In deze vernieuwde show van Magic Unlimited maken Oscar, Renzo & Mara Kazàn tweede Kerstdag weer extra feestelijk. Hun meest spectaculaire illusies volgen elkaar in hoog tempo op en worden afgewisseld met andere vormen van magie. Deze afwisselende feel-good magic show is leuk voor het héle gezin. Deze voorstelling is te zien op woensdag 26 december, aanvang 13.30 uur en 16.00 uur.

Terug naar Steenwijk

Ak moar wolle. Daar kun je van alles aanhangen, natuurlijk: ak moar wolle, dan was ik wethouder geworden. Ak moar wolle, dan had ik de hele binnenstad overdekt. Ak moar wolle, dan had ik van de gracht een doorgaand bevaarbaar water gemaakt… En ja, vragen blijven altijd: komen alle oud-gedienden terug, zien we nieuwe gezichten? Misschien weer een gastoptreden, al dan niet uit Noord-Korea? En ja, die vragen worden beantwoord, maar niet nu…Eén ding is zeker: de voorstellingen staan weer bol van verrassingen, onverwachte inzichten, humor en muzikale hoogstandjes, gelardeerd met een beetje stof tot nadenken en een enkele serieuze noot. Cabaret Terug Naar Steenwijk is de beste springplank naar het nieuwe jaar! Er zijn nog kaarten voor de voorstelling op zondag 30 december, aanvang 14.00 uur.

Royal New Years Eve

ROYAL - New Years Eve is ook dit jaar weer hét evenement om het nieuwe jaar in te luiden. In de nacht van 31 december vanaf 00:30 zullen in De Meenthe in Steenwijk de muziekstijlen zoals urban, house en eclectic zorgen voor knallend begin van het nieuwe jaar! Het evenement vindt plaats op maandag 31 december, vanaf 00.30 uur. Toegang vanaf 16 jaar.

Binnenkort te zien in De Meenthe: Jurassic Revenge op 4 januari. Nieuwjaarsconcert op 5 januari. Bumba op 6 januari. Judas op 10 en 11 januari. Yora Rienstra op 10 januari. ’t Aol Volk op 12 januari. De Eddy Zoëy Band op 17 januari.

Meer informatie over onze voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514004.