Eindejaarsshow bij Matter

Meppel - Renault-dealer Matter Meppel heeft tot en met 31 december de jaarlijks terugkerende eindejaarsshow.

Verkoopadviseur Tom Brandt: ‘We hebben nog nieuwe Renaults die we voor de oude prijs kunnen aanbieden, met een enorm voordeel tijdens onze show. En we hebben dit jaar schitterende acties, zoals een Estate voor de prijs van een Hatchback op Renault Clio en Megane.’ Het voordeel kan oplopen tot maximaal € 3.800,-.

Verder krijgt elke koper van een nieuwe of gebruikte auto gedurende de show 4 gratis tickets voor de nieuwe Luxor bioscoop in Meppel.

‘Ook hebben we een grote voorraad zeer jong gebruikte auto’s van 2017 en 2018, met volledige fabrieksgarantie.’

Matter start ook met de verkoop van de nieuwe Kadjar. Behalve een nieuw design van het in- en exterieur is het model ook voorzien van compleet nieuwe motoren en een gewijzigde line-up met rijker uitgeruste uitvoeringen.

De vernieuwde Renault Kadjar is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 28.590,- en staat vanaf januari 2019 bij de dealers.

De Renault Captur is vanaf februari 2019 leverbaar met twee nieuwe benzinemotoren: de TCe 130 GPF en de TCe 150 EDC GPF. De nieuwe motorvarianten zijn nu al te bestellen voor prijzen vanaf respectievelijk € 26.090,- en € 28.090,-.

www.mattermeppel.nl