Nieuwjaarsborrel met Andreas bij Rhodos

Steenwijk - Rhodos presenteert elke eerste vrijdag van de maand Andreas from Pireaus. Te beginnen op vrijdag 4 januari. Die avond organiseert Rhodos een gezellige Nieuwjaarsborrel in het Griekse restaurant aan de Scholestraat 14.

De bezoekers kunnen genieten van een gezellige Griekse en Internationale muziekavond, verzorgd door Andreas Evangelou. Er kan die avond gewoon à la carte besteld worden, maar ook is het mogelijk om op deze avond alleen kleine hapjes (Mezes) te bestellen samen met een heerlijk wijntje.

‘Andreas heeft vaker opgetreden bij Rhodos en dit is erg goed bevallen,’ vertelt Serkan Akin van Rhodos. ‘Mede hierdoor hebben wij samen met Andreas besloten dat hij elke eerste vrijdag van de maand bij ons komt zingen. U kunt op al deze avonden ook gezellig een borreltje komen drinken of gewoon van de menukaart bestellen. Deze avonden staan los van onze Dinershows. De live agenda van 2019 komt er aan!’

Andreas is voormalig lid van Trio Helenic en van duo Attica in de lage landen.Hij komt uit Pireaus en heeft opgetreden met vele bekende Griekse zangers en componisten. Hij speelt alle Griekse stijlen van klassiek tot modern o.a. Giannis Parios, Charis Alexiou, Stratos Dionysou, Glykeria, Manos Lazois, Makis Theodorakis en vele anderen. In zijn programma wisselt hij de Griekse songs af met Nederlandse en Europese songs, hij heeft alles in huis om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Na een periode van 12 jaar internationaal te hebben opgetreden is hij terug in Nederland. Vandaag de dag treedt hij solo op. Zijn repertoire bestrijkt de gehele Griekse muziek, waarbij de virtuoze Andreas zijn muziek begeleid met bouzouki. Idem onder begeleiding van piano synthesizer bestrijkt Andreas een hele grote range van internationale pop, folk, rock muziek. Mis het niet en kom genieten van een mooie avond en begin het nieuwe jaar meteen goed en gezellig. ‘Wij zeggen tot Rhodos! Reserveren is gewenst.’