Formido Steenwijk start met Voorraaduitverkoop!

Steenwijk - Formido Steenwijk start het nieuwe jaar op 2 januari 2019 om 9.00 uur s ‘morgens met de grote Voorraaduitverkoop. Jan Strijker vertelt: “Voordat de winkel wordt omgebouwd, moeten er eerst diverse assortimenten worden uitverkocht. Daar zijn we al een aantal maanden geleden mee begonnen”.

We starten met 25% korting op veel voorraadartikelen, 40% korting op alle raamdecoratie, zoals roljaloezieën, rol- en plisségordijnen en lamellen, 30% korting op alle vensterbanken, werkbladen en keukenbladen, tot 70% korting op alle kerst- en decoratieartikelen. Ook gaan showmodellen weg tot 50% korting. De kortingen zijn niet geldig op artikelen met rode stip, want die komen straks terug in het Praxis assortiment en ook niet op het Jumper assortiment en PostNL.

Spiksplinternieuwe winkel

In het voorjaar van 2019 zal Formido Steenwijk omgebouwd worden naar Praxis Steenwijk. De vernieuwde winkel zal over een ruimer assortiment aan doe-het-zelf-producten voor alle makers, gevorderd of beginnend, beschikken. ‘De bouwmarkt zal flink onder handen worden genomen. De winkel wordt voorzien van een geheel nieuwe winkelinrichting en de nieuwe Praxis huisstijl. Zo worden er niet alleen nieuwe stellingen geplaatst, maar ook nieuwe kassa’s, informatiebalies en winkelwagens. Tijdens de verbouwing blijft de winkel gewoon open, om onze huidige klanten van dienst te kunnen zijn. Na de verbouwing biedt Praxis Steenwijk de klanten een groter aanbod. Er worden ruim 100 meter stellingen toegevoegd ten opzichte van de huidige situatie,’ vertelt Jesper Strijker.

Dieuwertje Strijker licht enthousiast toe: ‘Alle huidige medewerkers gaan mee naar Praxis. De vertrouwde gezichten bieden ook straks weer de uitstekende service die iedereen van ons gewend is. De vertrouwde services (bezorg-, inmeet- en klusservice) en garantie van Formido, blijven bij Praxis Steenwijk bestaan. Ook krijgen Jumper diersuper en PostNL een nieuwe plaats in de vernieuwde winkel.’

Voor de Makers

Praxis heeft als missie er écht ‘Voor de Makers’ te zijn en organiseert in dit kader ook diverse landelijke workshops. Via www.praxis.nl/service/workshop vinden klanten het totale aanbod aan workshops en kunnen zij kijken voor een workshop bij hen in de buurt.

Klanten kunnen bij Praxis ook sparen voor Air Miles; het grootste spaarprogramma van Nederland. Daarnaast biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. In de nieuwe winkel kunnen klanten een speciale 50+ Pas hiervoor aanvragen.