Van Berkel wordt Euro Repar Car Service Steenwijk

Steenwijk - Na een ruime periode als Profile Tyrecenter in Steenwijk actief te zijn geweest, maakt Van Berkel aan de Dolderweg 48 een switch naar een ander concept. Het bedrijf wil zich nog meer toeleggen op onderhoud en reparatie dan onder het Profile Tyrecenter label kon.

Leo van Berkel legt uit dat er gekozen is voor de Euro Repar Car Service formule, welke alle automerken kan onderhouden en repareren volgens de voorschriften van de fabrikant. ‘Hiermee kunnen we niet alleen de auto van onze bestaande klanten beter onderhouden, maar zijn we ook aantrekkelijker voor nieuwe klanten. Euro Repar Car Service zal instaan voor een kwaliteitsvolle service aan elk automerk. Wij behoren nu tot de PSA Groep en hopen hiermee u nog beter van dienst te kunnen zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder de benaming Euro Repar Car Service, en we gebruiken originele onderdelen of Eurorepar onderdelen. De klant bepaalt welke onderdelen gebruikt worden! De Eurorepar onderdelen zijn een goedkoper alternatief, maar voldoen aan de normen en kwaliteitseisen van de fabrikant. Vanaf 1 januari 2019 zijn wij dus Euro Repar Car Service Steenwijk. Een nieuwe naam maar met de vertrouwde gezichten.’

Nieuwe uitdagingen

Wat verandert er concreet voor de klant? Eigenlijk niet zo veel. Door de ontwikkelingen in de autobranche is het voor ons belangrijk om open te staan voor nieuwe uitdagingen. Door ons aan te sluiten bij Euro Repar Car Service kunnen wij de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Dit onder andere dankzij een voordelig onderdelen assortiment. Een nieuwe uitdaging! Een multimerk garage!

Met het nodige enthousiasme van zijn team, is Leo van Berkel er van overtuigd dat ze met deze verandering de service nog verder kunnen vergroten.