Oosterhof wordt Electro World

Steenwijk - Na de interne verbouwing van afgelopen zomer en de viering van het 80-jarig jubileum steekt Oosterhof Elektro wederom in op vernieuwing. ‘We gaan binnenkort over naar Electro World,’ vertelt Arjan Oosterhof.

‘Met deze overgang worden wij onderdeel van de grootste elektronicaformule in Nederland en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn, met een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau, dat binnen deze organisatie uitstekend wordt bijgehouden, én met onze eigen technische dienst kunnen we onze klanten snel en vakkundig van dienst zijn.’

Arjan Oosterhof en zijn team zijn trots op deze verandering. ‘De komende weken wordt onze winkel helemaal aangepast aan de nieuwe huisstijl en komt de nieuwe naam Electro World Oosterhof op de gevel, onze auto’s en natuurlijke op de folder die regelmatig huis-aan-huis wordt bezorgd,’ vervolgt Arjan Oosterhof. Voorafgaand aan alle vernieuwingen die op stapel staan, heeft Oosterhof deze maand grootscheepse opruiming. Wie op zoek is naar een nieuwe wasmachine, tv, koelkast of inbouwapparatuur moet er nu bij zijn!

Oosterhof bevindt zich al ruim 80 jaar in het centrum van Steenwijk. In de winkel is een ruime presentatie van tv’s, audio, koelapparatuur, wasautomaten, drogers, vaatwassers, inbouwapparatuur en klein huishoudelijke artikelen. De medewerkers zijn op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en kunnen zo deskundig advies geven. De technische dienst van Oosterhof voert in eigen beheer reparaties en onderhoud uit aan huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica en als geautoriseerd dealer van o.a. Zanussi, AEG, Electrolux, Bosch en Siemens veelal ook binnen de garantietermijn. Aankopen worden desgewenst vakkundig thuis bezorgd en geïnstalleerd. Daarnaast heeft Oosterhof alle kennis en materialen in huis aangaande tv-ontvangst via de kabel en via de schotel.