Henk Slot neemt afscheid van Fancy Fair Grote Kerk Steenwijk

Steenwijk - Fancy Fair Grote Kerk Steenwijk neemt, na 35 jaar, afscheid van Henk Slot. Tijdens de vergadering op dinsdag 8 januari,bedankte de voorzitter Harry Roskam Henk Slot voor de vele jaren dat hij actief is geweest voor de Fancy Fair.

Bijna wekelijks hebben Steenwijkers hem door Steenwijk zien rijden met auto en kar van de Fancy Fair.

In de begin jaren met oud papier ophalen voor de Fancy Fair. Dit is later overgegaan naar OPA. Maar vooral is hij actief geweest om allerlei goederen op te halen bij mensen die niet zelf in de gelegenheid zijn om deze spullen naar de loods van de Fancy Fair aan de Wheermaten 7 te brengen.

Als dank daarvoor overhandigde de voorzitter hem een cadeaubon en een oorkonde van de commissie. Tevens heeft de commissie hem benoemd tot erelid van de Fancy Fair.

Boelie Huisman gaat zijn werkzaamheden overnemen. Wie niet zelf in de gelegenheid is om zelf spullen naar de loods aan de Wheermaten 7 te brengen kan dus voortaan bellen met Boelie Huisman, tel. 0521-510784. Dan worden de goederen thuis opgehaald.

Men kan ook zelf de goederen elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur afgeven bij de Fancy Fair loods. Alles voor het onderhoud en behoud van het monumentale gebouw de Grote Kerk in Steenwijk.