't VlechtTheater pakt uit in het voorjaar

Noordwolde - 't VlechtTheater in Noordwolde is actief sinds medio 2018 met de programmering van voorstellingen in de theaterzaal van 't Buurthuus. Daarvoor werd eerder in het theater een nieuwe geluidsinstallatie geplaatst.

Werkgroep VlechtTheater houdt zich bezig met de programmering en uitvoering van een nieuw programma. Uitgangspunt is binnenhalen van (landelijke) kwaliteitsvoorstellingen. Naast de eigen programmering wordt door theaterbureaus en zelfstandige ensembles de theaterzaal afgehuurd voor voorstellingen, waarbij 't Vlechttheater alle taken rond de voorstelling op zich neemt.

Zondag 20 januari staat om 15.00 uur het ‘Guitar Latino Trio’ op het podium. Zondag 17 februari om 14.00 uur treedt het duo Spicks & Specks met een muzikale/theatrale terugblik op de jaren ‘60 tot ‘80 op. Centraal bij het optreden staan de Bee Gees en andere bands uit die tijd.

Zaterdag 9 februari om 20.00 uur staat Kees van Amstel (bekend van VPRO en the Comedy Train) met zijn nieuwe voorstelling ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’ in Noordwolde. Zaterdag 30 maart treedt om 20.00 uur toneelgroep ‘t Volk van Grada’ uit Emmen op met de komedie (in het Drents) ‘Als de natuur zien gang giet.’

Op zaterdag 13 april om 20.00 uur is meester-verteller Eric Borrias met het programma ‘de 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’, naar de bestseller van Jonas Jonasson, te gast in ‘t VlechtTheater.

www.vlechttheater.nl