Kenniskaravaan: ‘Presenteer je vereniging online’

Steenwijk - Hoe kun je meer bekendheid realiseren voor je vereniging, club of organisatie? En op welke manier kun je social media (Facebook, Instagram, Twitter) inzetten om als organisatie meer zichtbaar te worden? In de workshop ‘Presenteer je organisatie online’ komen deze vragen aan bod.

De workshop wordt gegeven op dinsdagavond 29 januari door en bij Bijzonderonline. Dit is een onderdeel van Bijzonderdruk in Steenwijk, dat zich richt op alles tussen websites en online marketing. De workshop is bedoeld voor vrijwilligers(organisaties) in Steenwijkerland en deelname is gratis.

De workshop maakt deel uit van de Kenniskaravaan. Via de Kenniskaravaan kun je als vrijwilliger(sclub) een steun in de rug krijgen wat betreft de vele uitdagingen waar je in deze tijd voor komt te staan. Ondernemers delen hiervoor graag hun kennis en ervaring. De Kenniskaravaan is ontstaan uit een samenwerking tussen de Steenwijkerlandse Uitdaging en Sociaal Werk de Kop.

De workshop ‘Presenteer je organisatie online’ vindt plaats op dinsdag 29 januari, aanvang 19.30 uur bij Bijzonderdruk, Woldmeentherand in Steenwijk. Deelname is gratis. Meer informatie of aanmelden kan t/m 25 januari via kenniskaravaan@steenwijkerlandseuitdaging.nl o.v.v. je naam/namen, e-mailadres(sen), telefoonnummer en organisatie.