Nieuwe Mazda CX-3 bij Arend Benthem

Meppel - De vernieuwde Mazda CX-3 staat nu bij Autobedrijf Arend Benthem in de showroom.

Zowel design en technologie werden aangepakt met als resultaat verfijning en verbetering. Mazda heeft de CX-3 voorzien van een nieuwe grille. Aan de achterzijde heeft led-verlichting intrede gedaan. Verder omvat het aanbod nieuw ontworpen lichtmetalen wielen en de kleur Soul Red Crystal. Het interieur omvat nu onder meer een nieuw vormgegeven middenconsole met elektrische handrem en een middenarmsteun met meerdere opbergvakken. De voorstoelen zijn voorzien van urethaanschuim met een groot dempend vermogen, wat ongewenste vibraties opvangt en zorgt voor meer rijcomfort. De achterbank heeft een armsteun met ingebouwde bekerhouders.

Het rijcomfort is op een hoger plan gebracht door de toepassing van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Mazda’s nieuwste generatie SkyActiv-Vehicle Architecture. De twee 2.0 liter SkyActiv-G benzinemotoren zijn voorzien van de innovaties. Die zorgen voor voldoende koppel over het gehele toerentalbereik en ze dragen bij aan een lager brandstofverbruik.

De vernieuwde CX-3 is leverbaar met keuze uit een 121 pk of een 150 pk sterke uitvoering van de tweeliter benzinemotor en de nieuwe 115 pk sterke 1.8 dieselmotor. De instapprijs bedraagt 24.590 euro.

Autobedrijf Arend Benthem geeft tijdelijk € 2.000,- extra inruilwaarde.

www.arendbenthem.nl