Schrijver Frank Westerman hoort graag verhalen over Darp

Darp - De in Drenthe opgegroeide schrijver Frank Westerman is zondag 27 januari aanwezig bij Rondje Zondag in dorpshuis De Stobbe.

Frank Westerman schrijft een verhaal over Darp voor het fotoboek dat Frans Ohm aan het maken is. Hij is al eerder in Darp geweest en is er graag bij om de sfeer te proeven en van Darpers verhalen over hun dorp te horen. Het wordt een gezellige middag met onder meer de vertoning van de film van Frans Ohm, over de bewoners van Darp. Sjaak Pol zorgt voor het beeld en geluid. Hennie Schans gaat wat leuks doen met de aanwezige kinderen.

Vanaf 11.00 uur zijn bezoekers al welkom bij De Stobbe. Koffie/thee en wat lekkers staan dan klaar. Voor de kinderen is er ranja, chocolademelk of limonade met wat lekkers. Vervolgens is er een lunch waar volwassenen en kinderen zich voor kunnen aanmelden.  Op het menu staat verse soep met een broodje ham of kaas. Aan deelname aan deze activiteit zijn kosten verbonden.

De organisatie van Rondje zondag verneemt  in verband met de catering graag wie komt. Opgeven voor vrijdag 25 januari bij De Stobbe (06-27540092, appen mag ook) of redactie@darp-havelterberg-busselte.nl