Gratis gebitscontrole

Steenwijk - Februari is de maand van het gebit bij Dierenkliniek De Woldberg, onder het motto: ‘Samen houden we het gebit topfit!’

Zeker vier op de vijf honden en katten ouder dan 3 jaar heeft last van gebitsproblemen. Deze gebitsproblemen zijn vaak het gevolg van tandplak en tandsteen en zullen onbehandeld leiden tot ontstekingen van het tandvlees. Uiteindelijk kan het steunweefsel wat de tand in de kaak vast houdt ook aangetast worden. Dit geeft pijn en ongemak voor uw huisdier en zal uiteindelijk leiden tot het onnodig verlies van tanden en kiezen. Gelukkig kunnen veel van deze problemen voorkomen worden als er tijdig wordt ingegrepen.

Om u hierbij te helpen bieden wij de expertise aan van onze tandheelkundig dierenarts Valérie de Melker– ter Braake. Tijdens de maand februari kunt u bij Dierenkliniek De Woldberg een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole bij haar in al onze vestigingen: Steenwijk, Havelte en Vollenhove. Naast het signaleren van eventuele problemen zal er dan ook aandacht worden besteed aan preventie zoals tandenpoetsen. Daarnaast krijgt u 10% korting op alle gebitsondersteunende producten. Als u voor de gratis gebitscontrole komt ontvangt u zelfs 10% korting op een eventuele gebitsbehandelingen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Dierenkliniek De Woldberg; via het e-mailadres info@dierenkliniekdewoldberg.nl of telefonisch via 0521-514848.