Candle light diner bij Rhodos

Steenwijk - Op donderdag 14 februari staat er weer een hele leuke avond op het programma van Rhodos Steenwijk aan de Scholestraat 14. De zeer getalenteerde Pip Alblas bekend van The Voice of Holland zal dan komen optreden.

Het altijd vriendelijke team van Rhodos staat dan garant voor een hele gezellige avond. De chefs zullen op deze avond een 3 gangen Valentijnsdiner voor u samenstellen inclusief dessert. U kunt kiezen uit (vlees,vis of vegetarisch) De lichten gaan een tijdje uit en je kunt romantisch dineren met alleen kaarslicht. Mis deze mooie avond niet en verras je geliefde. De kosten zijn 25 euro p.p dit is exclusief drinks. Wij zeggen tot Rhodos. Reserveren gewenst via 0521-510047 of het e-mailadres info@rhodossteenwijk.nl

Pip Alblas is een 22-jarige singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij nu ook gitaar. Het gitaar spelen ging al snel gepaard met liedjes schrijven. Ze schreef op haar 12e haar eerste liedje en is sindsdien niet meer gestopt. Ze schrijft nummers over het leven, liefde, en allerlei andere zaken. Haar muziek is geïnspireerd door artiesten als Ed Sheeran, Ilse DeLange, Jason Mraz en Meghan Trainor. In het najaar van 2014 deed Pip auditie bij The Voice of Holland. Met haar auditienummer 'Hurricane' belandde ze in Team Ilse. Nadat ze in de eerste liveshow het programma verliet, stortte ze zich op haar eigen muziek en bracht ze in mei 2015 haar eerste single 'Something on the Side' uit. In november 2015 kwam haar debuut EP 'Just the Intro' uit. Haar tweede EP 'Chapter One' kwam uit op 30 juni 2017 en op december 2018 verscheen haar nieuwste single ‘Our Little Secret’. En donderdag 14 februari is ze live te bewonderen bij Rhodos Steenwijk!