Steenwijk kleurt Valentijn!

Steenwijk - Op 14 februari is het weer zover: de dag van de liefde! En, net als vorig jaar, organiseren de ondernemers van Steenwijk Vestingstad een romantische Valentijnsactie rond de ultieme hartenwens.

De komende twee weken staat de Steenwijker binnenstad helemaal in het teken van Valentijn.

De hartenwensactie is afgelopen zaterdag van start gegaan. Velen die zaterdag een aankoop deden bij de deelnemende winkeliers, kregen al een hartenwenskaart uitgereikt, waarop zij hun liefste en meest romantische hartenwens konden schrijven. Ook de Valentina’s waren zaterdag in het centrum te vinden met de hartenwenskaarten. De kaarten worden ook deze week nog uitgereikt.

Aankomende zaterdag, 9 februari, staat het centrum geheel in het teken van Valentijn. Er is muziek in de winkelstraten en ook de Valentina’s zijn op de Markt te vinden tussen 11.00 en 16.00 uur met leuke acties voor verliefden en ook kunnen die dag bij hen de ingevulde hartenwenskaarten worden ingeleverd.

Feestelijke prijsuitreiking

Alle hartenwensen worden beoordeeld door de deskundige Valentijnsjury. De meest romantische hartenwens wordt beloond met een geldprijs. Tijdens een feestelijke muzikale prijsuitreiking op zaterdag 16 februari, gepresenteerd door niemand minder dan Sigrid Hof, krijgt de winnaar het prachtige bedrag van € 250,- uitgereikt om zijn of haar hartenwens waar te kunnen maken! Daarnaast is er nog een extra prijs: een romantische fotoshoot, beschikbaar gesteld door Bergsma Fotografie.