Scoor je bijzondere Valentijnscadeau bij Juwelier Maas

Steenwijk - Juwelier Maas aan de Oosterstraat 49 B heeft vanaf deze week een mooie Valentijnsactie. ‘Bij aankoop van een zilveren medaillon van MY iMenso krijg je nu helemaal gratis een Cat’s Eye Insignia met een een bijpassende armband,’ vertelt Nathalie Maas.

‘Dit schitterend Cat’s Eye insigne past precies in het medaillon en is uitgevoerd in verschillende kleuren, waaronder mooi zachtroze. De armband is eveneens uitgevoerd in zilver en verkrijgbaar in dezelfde kleuren als het medaillon. Hiermee heb je een prachtige sieradenset voor een zeer betaalbare prijs. Dus, verras je geliefde met deze romantische sieradenset!’ De actie loopt tot en met zaterdag 23 februari of zolang de voorraad strekt.

MY iMenso is de moderne versie van het eeuwenoude medaillon. Met het medaillon kun je je eigen unieke en persoonlijke sieraad te creëren, voor elke gelegenheid. Het MY iMenso medaillon kan gepersonaliseerd worden door het openen en insignia’s toe te voegen en te combineren. Er is een grote collectie insignia’s: edelstenen, munten, en andere veelzijdige designs. Ook kun je gravures laten maken van afbeeldingen en persoonlijke teksten. Het medaillon zelf is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, en met of zonder zirkonia’s. MY iMenso gebruikt alleen 925 zilver en natuurlijke materialen voor de sieraden en heeft een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Het medaillon heb je voor altijd; de insignia’s kun je steeds vernieuwen.