Oldemarkt en Dwingeloo komen er niet uit: 1-1

Oldemarkt - Een gure middag aan de Sportlaan leverden Oldemarkt en Dwingeloo allebei een puntje op. Doelpunten van Sander Nijstad en Folkert Postma hielden de stand in evenwicht.

In een eerste helft waar zo'n beetje alles onaantrekkelijk was, kwam Dwingeloo al wel snel op voorsprong. Even lette de verdediging van Oldemarkt niet op en kon Nijstad afdrukken. Daarna raakte beide ploegen verwikkeld in vechtvoetbal op de zware grasmat van Oldemarkt. Het leverde maar weinig kansen op en de meeste toeschouwers stonden al met een been in de kantine voor een warme drank.

Na rust kwam er aardig meer leven in de brouwerij. De gelijkmaker viel uit een corner, binnengeknikt door Folkert Postma. Vreemd was het niet, aangezien Oldemarkt legio hoekschoppen voor het Drentse doel slingerde zondagmiddag. In de slotfase werkte Oldemartk-goalie Albert de Hoop een matige stift nog bijna in eigen doel en werd de thuisploeg nog een strafschop onthouden. Maar ontevreden zal geen enkele partij zijn met dit gelijke spel.

Oldemarkt - Dwingeloo 1-1 (0-1). 11. Sander Nijstad, 69. Folkert Postma 1-1.