Vernieuwde Renault Kadjar bij Autobedrijf Matter Meppel

Meppel - De nieuwe Renault Kadjar is volledig vernieuwd en staat in de showroom van Autobedrijf Matter in Meppel. ‘Hij heeft een opvallender exterieur en biedt optimaal comfort, veiligheid en een hoogwaardige interieurafwerking’, vat verkoopadviseur Tom Brandt van Matter kort samen.

Met de LED-verlichting vooraan en achteraan, de haaienvinantenne, de prachtige grille, de stevige bumpers en de 19 inch lichtmetalen wielen trek je met deze nieuwe SUV overal de aandacht.

Het interieur straalt luxe en comfort uit door de toepassing van nieuwe materialen. De bediening van de airconditioning gaat nog makkelijker door de toepassing van nieuwe knoppen. De nieuwe middenconsole kan worden voorzien van een 7” multimedia en/of navigatiesysteem.

Nieuwe motoren

Tom Brandt wil ook de aandacht vestigen op de nieuwe motoren. ‘Met name de motoren met 140pk en 160pk zullen zeer interessant zijn voor mensen die regelmatig met de caravan op pad gaan.’ De 140pk motor heeft een handgeschakelde 6 versnellingsbak. De 160pk motor is beschikbaar in combinatie met een handgeschakelde 6 versnellingsbak of een automatische EDC-versnellingsbak.

Deze SUV bevat de nieuwste technologieën: Bose premium audiosystee, automatisch inparkeersysteem, R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem, die ondersteuning biedt voor Apple CarPlayTM en Android AutoTM.

De nieuwe Kadjar is voorzien van innovatieve veiligheidskenmerken. De noodstopbekrachtiging waarschuwt je wanneer er kans bestaat op een botsing. Met slimme, passieve veiligheid biedt de SUV maximale bescherming voor alle inzittenden en voetgangers. De nieuwe KADJAR combineert de informatie van de sensoren en camera's. En dat is handig op de snelweg en met inparkeren.

Prijzen

De vernieuwde Renault Kadjar is verkrijgbaar vanaf € 28.590,- . De genoemde prijs geldt voor de uitvoering Life met de nieuwe TCe 140 benzinemotor. De uitvoering Zen (meerprijs € 2.000,-) biedt onder meer automatische airco, 17-inch lichtmetalen wielen en een 7-inch touchscreen met ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto. De uitvoering Intense (meerprijs t.o.v. Zen € 1.800,-) is nog rijker uitgerust dan voorheen. 18-inch lichtmetalen wielen, LED Pure Vision koplampen, LED-mistlampen en een automatisch dimmende binnenspiegel behoren nu onder meer tot de standaarduitrusting.

De uitvoering Black Edition is de meest luxe versie die leverbaar is vanaf € 34.990,- in combinatie met de TCe 160 benzinemotor. De EDC-automaat met dubbele koppeling is optioneel.