Dierenpunt NIEUWS!

Medische zorg voor uw huisdier nodig? Ook daarvoor kunt u bij Welkoop Steenwijk terecht, genaamd Dierenpunt fit & gezond Steenwijk. Samen met 5 andere Dierenpunt vestigingen in Meppel, Westerbork, Heerenveen, Hoogeveen en Beilen bieden wij u laagdrempelig én deskundig advies op het gebied van huisdieren.

Voeding- en gezondheidscheck

Voor een goed voedingsadvies, een gezondheidscheck of medicijnadvies kunt u terecht bij de deskundige medewerkers. Het team van Dierenpunt Steenwijk bestaat uit de twee enthousiaste en goed geschoolde Paraveterinairen Stephanie en Saskia, beide met elk meerdere jaren ervaring, opgedaan bij verschillende dierenklinieken. De Paraveterinairen staan 6 dagen per week voor u klaar in het Dierenpunt. Op maandagochtend van 9:00u – 13:00u en donderdagochtend van 9:00u – 13:00u is er tevens ook een dierenarts aanwezig. Wij werken samen met de dierenartsen van Farmarts uit Staphorst.

Paraveterinairen

Naast advies kunt u bij Dierenpunt Steenwijk ook afspraken maken voor verschillende ingrepen die door de dierenarts kan worden uitgevoerd zoals; castraties, sterilisaties, gebitsbehandelingen, consulten, vaccinaties of chippen. Handelingen zoals bijvoorbeeld anaalklieren legen, nagels knippen en voedingsadviezen, kunnen worden uitgevoerd door onze Paraveterinairen. Voor spoedgevallen of patiënten die uitgebreide behandelingen of onderzoeken nodig hebben, verwijzen wij u door naar de praktijk in Staphorst.

Doordat het Dierenpunt gevestigd is in de winkel heeft niet ieder huisdier direct door dat ze naar de dierenarts toe gaan. Wij hebben alles onder één dak, de beste zorg, dieetvoeding, ontworming/ontvlooïng, maar ook die leuke hondenmand, krabpaal of voerbak. In het Dierenpunt is het mogelijk om uw huisdier kosteloos te laten wegen. Zo kunt u het gewicht en de gezondheid van uw huisdier eventueel samen met Stephanie of Saskia in de gaten houden.

Eerste consult met onze dierenarts

Voor iedere nieuwe klant hebben wij een actie waarbij het 1ste consult, met onze dierenarts, van uw huisdier gratis is! Heeft u vragen, wilt u advies of een afspraak maken? Kom gerust langs bij het Dierenpunt in de Welkoop Steenwijk waar Stephanie en Saskia voor u klaar staan. Ook kunt u telefonisch contact opnemen voor advies of het maken van een afspraak op 0521-523159.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze vestiging in Steenwijk!

Dierenpunt fit & gezond Steenwijk (gevestigd in de Welkoop Steenwijk)
Roomweg 1
8334 NR Tuk
0521-523159