Kinderkledingbeurzen zijn een hit

Steenwijkerwold / Steenwijk - Het was het weekend van de tweedehands kledingbeurzen. In Steenwijk werd de dameskledingbeurs in wijkcentrum de Gagels een groot succes, mede door de inzet van een grote groep vrijwilligers. Dertig procent van de opbrengst gaat naar een goed doel en deze keer is dat Hospice het Riemkehuis.

In de Don Boscoschool in Steenwijkerwold kon iedereen terecht voor zomerkinderkleding- en speelgoed (foto). De belangstelling in Steenwijkerwold was zo overweldigend dat een week voor aanvang aanmelding niet meer mogelijk was.

Vrijdagavond waren er ruim 250 belangstellenden voor de kinderkledingbeurs in Steenwijkerwold. Er werd flink geshopt, waardoor er een lange rij met wachtenden ontstond bij de kassa. Niet dat iemand daar ook maar een seconde om maalde. Het was namelijk hartstikke gezellig. Zaterdagochtend kon er ook nog een uur lang naar hartelust geshopt worden. Daarna was het opruimen geblazen. Bovendien stond er - net als vrijdagavond - een warme maaltijd klaar van slagerij Bouma.

De organisatie spreekt van ‘het succesvolste weekend in haar bestaan’. De opbrengst van ruim 700 euro is bestemd voor kinderboerderij De Thijenkaampe.