´t Veerhuys gaat vrijdag weer open

Steenwijk - Na een iets kortere winterstop dan gebruikelijk gaat ´t Veerhuys op het Steenwijkerdiep 2 in Steenwijk op vrijdag 15 maart weer open. Voorlopig alleen op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur.

Het kleinste restaurant van Steenwijk heeft weer nieuwe specialiteiten op de kaart en ook heeft Eleveld wijnen weer een bijzonder wijnassortiment samengesteld voor het restaurant. In juli en augustus staan er weer 6 balkonconcerten gepland met regionale bands en artiesten. Met Kopje Cultuur komt er ook dit jaar weer een spectaculaire act als afsluiter van de zaterdagavond.

Daarnaast gaat er bij diverse detaillisten een voucher- actie lopen waarbij je bij aankoop van producten een Veerhuys Voucher kan bemachtigen. Deelnemende detaillisten zijn Gezellig, Roel ’s Fashion & Jeans, Jorrit Muurling Oogzorg, Nautic Blue, Bennen Modeschoenen, Reformhuis Steenwijk, Elja Mode, Eleveld Wijnen en Juwelier Visser. Voor groepen en partijen is er doordeweeks ook plaats en ook voor catering op locatie of aan huis kunt u bij ´t Veerhuys terecht. Voor meer informatie en reserveringen www.hetveerhuissteenwijk.nl of 0619929050.