Loosman bezit nu ook een schuimbetonpomp

Steenwijk - Loosman Betonpompen is gespecialiseerd in het verpompen en storten van beton. Het bedrijf, dat gevestigd is aan de Koematen 46-D, beschikte al over zes kleine aanhangerpompen, drie grote giekpompen en een betonmixer. Begin dit jaar is daar een schuimbetonpomp bij gekomen.

Het bedrijf kan daarom nu ook schuimbeton storten bij bedrijven en particulieren. Vanuit de plaatsen Groenlo, Nunspeet, Coevorden en Ferwerd is Loosman ook actief. Hier heeft het bedrijf ook pompen staan.

Energiebesparend schuimbeton

'Schuimbeton kan voor veel toepassingen worden gebruikt,' zegt Gilles Loosman, eigenaar van Loosman Betonpompen. Denk daarbij eens aan werkvloeren, funderingen en kruipruimtes. Als het te duur is om oude riolering te verwijderen, kan de loze ruimte opgevuld worden met schuimbeton. Zo voorkom je dat het wegdek gaat verzakken. 'Voor particulieren die hun houten vloer willen vervangen, is schuimbeton ook een ideale oplossing,' voegt Gilles daar aan toe. De isolatiewaarde van dit beton is immers groot. Je bespaart daarmee op jaarbasis al gauw 20% op je energiekosten. Nog een voordeel van schuimbeton is dat het recyclebaar en dus milieuvriendelijk is.

Zaterdag geopend

Loosman produceert het schuimbeton in eigen beheer. 'We zijn daarom flexibel en niet afhankelijk van derden.' Naast het verpompen van beton kan hij ook een zandcement vloer aanleggen. 'Hiervoor berekenen we een all-in prijs,' zegt Loosman. Een extra service die hij biedt is dat hij op zaterdag geopend is. Handig voor particulieren, die de doordeweeks geen tijd hebben om een betonpomp te laten komen. Het bedrijf beschikt ook over drie soorten giekpompen met slangen die meerdere lengtes kunnen overbruggen. Deze pompen worden vervoerd op een truck. Daarnaast bezit Loosman ook zes kleine betonpompen en een betonmixer, die hij vervoert op een aanhanger. De kleine betonpompen zijn vooral geschikt voor het storten van vloeren in kleinere ruimtes.

Voor meer informatie: www.loosmanbetonpompen.nl, info@loosmanbetonpompen.nl en telefoon: 06-53720925.