Ryan Westerbeek vertegenwoordigt Steenwijkerland tijdens selectieronde Kunstbende

Steenwijkerwold/Zwolle - De 14-jarige Ryan Westerbeek uit Steenwijkerwold komt vrijdag 15 maart uit voor Steenwijkerland tijdens de selectieronde van de Kunstbende 2019 in Hedon in Zwolle.

Ryan is een aanstormend talent en een van de leerlingen van DJ School Steenwijk, waar Ryan nu al geruime tijd lessen volgt en vakkundige begeleiding krijgt in zijn weg naar professionele DJ.

Nelson Petter

DJ school Steenwijk wordt gerund door de Steenwijker DJ Nelson Petter die afgelopen weekend zelf de TT hal in Assen nog op zijn kop zette samen met o.a. Paul Elstak, Mental Theo en Twenty 4 Seven tijdens het grootse’We are 90s event’, dat 2000 man trok.

Landelijke voorrondes

Ryan heeft vrijdag 15 minuten de tijd om zijn plaats voor de landelijke voorrondes te veroveren. “Of mij dit gaat lukken weet ik niet, maar ik ga er zeker volop van genieten, want het is zeker een avontuur”, vertelt de enthousiaste DJ.

The Archer

Ryan Westerbeek draait onder zijn artiestennaam: The Archer, wat een knipoog is naar zijn sterrenbeeld. Daarnaast heeft hij ook al eigen merchandise (t-shirts en petjes).

Live in De Waterwyck

Ryan is zaterdag 23 maart live te bewonderen in Zwembad De Waterwyck in Steenwijk waar hij als DJ geboekt is voor een spetterend disco zwemfeest voor de jeugd.