Basser Begonia Beat Band opent het seizoen Plug in - Plug out in Café Gelderingen in Steenwijkerwold

De Basser Begonia Beat Band opent samen met de In-Lauws uit Thij het nieuw seizoen Plug in - Plug out in Café Gelderingen. Foto: Aangeleverd

De eerste sessie van Plug in - Plug out in Café Gelderingen dit jaar staat in het teken van regionale bands. Hoofdact op zondagmiddag 22 januari is de bekende, en volgens de organisatoren, vooral gezellige Basser Begonia Beat Band.

Deze band weet als geen ander met hun aanstekelijke en luchtige covers het publiek keer op keer te verrassen en te vermaken. De band bestaat helemaal uit regionale bandleden, uit Basse omschrijft zichzelf als een band met een knipoog, die het plezier van het samen muziek maken helemaal tot uiting laat komen op het podium.

The In-Laws is het duo Kiki en Herman uit Thij. Zij worden omschreven als verfrissend, vocaal erg goed en met uitstekend gitaarspel. Voor dit duo is het de tweede keer in Café Gelderingen. Nu zullen ze een akoestische set verzorgen die bestaat uit pop en rock. Wie zelf ook eens op het podium wil staan kan zich via pluginplugout@ziggo.nl melden.

De toegang tot de sessies van Plug in – Plug out is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. De sessie op 22 januari begint om 15.30 uur.

Nieuws

menu